Usluge čišćenja

/Usluge čišćenja
Usluge čišćenja 2018-05-10T12:35:25+00:00

Čišćenje plovila

Čišćenje plovila

Brodovi koji se iznajmljuju gostima predstavljaju najveći izazov u čišćenju. Svi mi koji radimo u turizmu i imamo doticaj sa gostima znamo da gosti koji završe svoju plovidbu trebaju još koji sat da se spakiraju i napuste brod , a oni koji tek kreću jedva čekaju da se ukrcaju i isplove. Tu smo mi da te brodove brzo i kvalitetno očistimo.

Opširnije

Čišćenje hotela

Čišćenje hotela

Mi smo pouzdan partner u profesionalnom čišćenju hotela . Tu smo da pretvorimo dobre hotele u sjajne kako bi ispunili očekivanja gosta jer je jedan od glavnih pokretača zadovoljstva gosta u hotelu upravo čistoća. Od samog početka pružamo izvanrednu razinu usluge čišćenja. Naše odgovorno i obučeno osoblje učinit će značajnu razliku u razini čistoće Vašeg objekta.

Opširnije

Čišćenje poslovnih prostora i poslovnih objekata

Ured ciscenje

Poslovni objekt ili prostor je gotov bilo da je u pitanju novogradnja ili renoviranje. Majstori su otišli i Vama je ostao prostor pun prašine, prljavštine , ostataka, jednom rječju totalni nered. Ne znate od kuda bi krenuli. Uzmite telefon i pozovite nas. Dolazimo na detaljan pregled prostora i nudimo Vam pomoć u rješavanju Vašeg problema.

Opširnije

Čišćenje stabenih prostora: vila, kuća za odmor, apartmana, stanova

Čišćenje apartmana i stanova

Mi u Silver service team-u znamo da će se sklonosti i želje svakog vlasnika kuće/stana razlikovati zbog čega nudimo prilagodljive načine čišćenja. Bez obzira da li se tu radi o čišćenju nakon izgradnje, adaptacije,generalnom čišćenju, pri useljenju , nakon useljenja, mi Vam možemo pomoći.Uz
korištenje vrhunskih sredstava i opreme za čišćenje , naši obučeni profesionalaci temeljito će očistiti Vaš dom od vrha do dna.

Opširnije