Čišćenje plovila

//Čišćenje plovila
Čišćenje plovila 2018-05-10T12:38:18+00:00

Brodovi koji se iznajmljuju gostima predstavljaju najveći izazov u čišćenju. Svi mi koji radimo u turizmu i imamo doticaj sa gostima znamo da gosti koji završe svoju plovidbu trebaju još koji sat da se spakiraju i napuste brod , a oni koji tek kreću jedva čekaju da se ukrcaju i isplove. Tu smo mi da te brodove brzo i kvalitetno očistimo. Želimo da se svaki taj gost osjeća ugodno i da ga dočeka čist i
mirisan brod.

Možemo reći da smo se specijalizirali u charter kompanijama. Prepustite organizaciju i brigu nama, a sebi ćete uvelike smanjiti stres subotom pri smjeni gostiju. Mi znamo kako. Pripremamo brodove za sezonu kako bi oni zajsali u punom sjaju i krenuli na svoja putovanja i plovidbe. Čistimo tijekom sezone subotom i na raspolaganju smo Vam i ostalim danima po dogovoru. A kad završi sezona raspremamo brodove i pripremamo za zimu i stanje mirovanja. Tu smo za sve Vaše potrebe , a Vi nam recite što možemo učiniti za Vas.

Tu smo naravno i za čišćenje svih ostalih vrsta plovila. Možemo Vam ponuditi sve vrste čišćenja unutrašnjosti i vanjskog dijela plovila. Naši klijenti su vlasnici luksuznih motornih yachti koji žele profesionalno i besprijekorno čišćenje. Ukazali su nam povjerenje i mi smo ga opravdali svojom uslugom. Odabir ispravne opreme i sredstava vrlo je važan segment u čišćenje broda , bilo da je riječ o jedrilici, motornoj jahti ili bilo kojem drugom plovilu. Naravno tu je i naše stručno osoblje bez kojeg to također ne bi bilo moguće kvalitetno odraditi.

Obratite nam se bez oklijevanja, tu smo za Vas i za Vaš brod . Rado ćemo Vas obići i prezentirati Vam naše usluge.

Kontaktirajte nas