Čišćenje stabenih prostora: vila, kuća za odmor, apartmana, stanova

//Čišćenje stabenih prostora: vila, kuća za odmor, apartmana, stanova
Čišćenje stabenih prostora: vila, kuća za odmor, apartmana, stanova 2018-05-10T12:56:45+00:00

Mi u Silver service team-u znamo da će se sklonosti i želje svakog vlasnika kuće/stana razlikovati zbog čega nudimo prilagodljive načine čišćenja. Bez obzira da li se tu radi o čišćenju nakon izgradnje, adaptacije, generalnom čišćenju, pri useljenju , nakon useljenja, mi Vam možemo pomoći. Uz
korištenje vrhunskih sredstava i opreme za čišćenje , naši obučeni profesionalaci temeljito će očistiti Vaš dom od vrha do dna.

Sa nama nikada nećete morati brinuti hoćemo li napraviti dobar posao. Pomoću našeg popisa za temeljito čišćenje Vašeg prostora imamo zadane okvire koji osiguravaju da svaki kutak Vašeg doma izgleda blistavo svaki put kada mi odradimo posao.
Želite znati što se nalazi na tom popisu? Pa krenimo !

Kuhinja

To je mjesto gdje svaka domaćica provodi dosta vremena. Ovaj prostor je izložen prljavštini od kuhanja i bakterijama, tako da ovisno o veličini kuhinje i njenom stanju , tu će se provesti dosta vremena. Naš tim će najčešće započeti upravo na ovom području Vašeg doma i očistiti  će i dezinficirati ormariće, perilicu suđa, hladnjak, pećnicu, štednjak, napu, radnu ploču, sudoper, slavine, keramičke pločice, male kuhinjske aparate i sve ono što se nalazi u kuhinji. Naravno uz to će očistiti i Vaše prozore i rasvjetna tjela.

Kupaonica

Kako je to jedan od najprljavijh djelova stambenog prostora,  njemu dajemo veliku pažnju kako bi bili sigurni da je detaljno očišćen, dezificiran , te da je uklonjen kamenac i pljesan. Profesionalnim sredstvima i vrijednim rukama naših djelatnika zasjat će svaka kupaonica : pločice, ormarići, tuš kabina, kada, umivaonik, slavine , WC školjka , vodokotlić… Imati ćete osjećaj kao da ste ušli u neku novu kupaonicu .

Spavaća soba

Vaša spavaća soba bi trebala biti Vaše utočište. Neka Vam je naš tim pretvori upravo u to. Dubinski ćemo očistiti Vaše podove, namještaj, madrace, ormare i namjestit ćemo krevete sa čistom posteljinom. Poželjeti ćete da se bacite na krevet i uživate u mirisnom i svježem prostoru.

Dnevni prostor

Jako je bitno da je taj prostor uvijek uredan i čist.  Tu sjedite, gledate televiziju, odmarate nakon napornog dana i opuštate se, tu Vam dolaze gosti. Želite da Vam bude ugodno . Naš tim će sve pomaknuti, detaljno usisati, obrisati prašinu, oprati, dezificirati podne površine  i očistiti prozore.
Na Vama je da se udobno smjestite u naslonjač i uživate .

Kontaktirajte nas